lekker met de enige echte kartoffelsalat met crême fraiche en groene spercieboontjes of
soppen met stokbrood
Recept
« Terug naar recepten
gewokte varkens- of kipfilet
PT30M
gewokte varkens- of kipfilet
Een heerlijk gewokte varkens- of kipfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe gewokte varkens- of kipfilet te bereiden
Het vlees in reepjes snijden en schroeien in de wok op hoog vuur ,onder voortdurend omscheppen;
ui en knoflook , gesnipperd toevoegen en op laag vuur 20 min. laten garen , met gekruimelde goudbouillon;
champignons erbij(gesneden ), na 5 min. de soja- en chilisaus, de mosterd en de gember toevoegen
Scheutje water en allesbinder ,indien nodig, erbij.
Na enkele minuten serveren.
ui en knoflook , gesnipperd toevoegen en op laag vuur 20 min. laten garen , met gekruimelde goudbouillon;
champignons erbij(gesneden ), na 5 min. de soja- en chilisaus, de mosterd en de gember toevoegen
Scheutje water en allesbinder ,indien nodig, erbij.
Na enkele minuten serveren.
Anneke zegt: