Recept
« Terug naar recepten
Gianduja op zijn Venetiaans
PT150M
Gianduja op zijn Venetiaans
Een heerlijk gianduja op zijn venetiaans recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
cotedor.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gianduja op zijn Venetiaans te bereiden
Laat de chocolade smelten in een warmwaterbad. Neem van het vuur af en vermeng de gesmolten chocolade met de zure room. Giet dit mengsel in een rechthoekig vormpje en laat het opstijven in de koelkast. Klop de room lichtjes op en verdeel over 4 glazen. Dompel de in 4 staafjes gesneden chocolade in de lichtjes stijfgeklopte room.