KookJij

Glaasje olijventapenade met boursin en tomaat

Een heerlijk glaasje olijventapenade met boursin en tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: onbekend personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: AH Kookschrift eigen recept Ellis Lamfers-Van Den Bos :bron: kokeneten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glaasje olijventapenade met boursin en tomaat te bereiden

Doe een lepeltje olijven tapenade in een glaasje.
Prak de boursin in een schaaltje met de vork zodat deze wat smeuiger word.
Dan een laagje op de tapenade doen en voorzichtig wat aandrukken.
Ontvel de tomaat, en haal de pitjes eruit.
Snij deze mooi brunaise.
En leg op de boursin.

Mijn kookverhaal (jose aarns)

Snel en lekker!
Gezellig voor bij de borrel of zomaar een gezellig avondje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst