Snel en lekker!
Gezellig voor bij de borrel of zomaar een gezellig avondje.
Recept
« Terug naar recepten
Glaasje olijventapenade met boursin en tomaat
PT20M
Glaasje olijventapenade met boursin en tomaat
Een heerlijk glaasje olijventapenade met boursin en tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jose aarns
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
onbekend personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
AH Kookschrift eigen recept Ellis Lamfers-Van Den Bos :bron: kokeneten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glaasje olijventapenade met boursin en tomaat te bereiden
Doe een lepeltje olijven tapenade in een glaasje.
Prak de boursin in een schaaltje met de vork zodat deze wat smeuiger word.
Dan een laagje op de tapenade doen en voorzichtig wat aandrukken.
Ontvel de tomaat, en haal de pitjes eruit.
Snij deze mooi brunaise.
En leg op de boursin.
Prak de boursin in een schaaltje met de vork zodat deze wat smeuiger word.
Dan een laagje op de tapenade doen en voorzichtig wat aandrukken.
Ontvel de tomaat, en haal de pitjes eruit.
Snij deze mooi brunaise.
En leg op de boursin.