KookJij

Glaasje paprika - geitenkaas

Een heerlijk glaasje paprika - geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Karolien
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Glaasje paprika - geitenkaas te bereiden

snij de paprika in 4, verwijder de zaadjes en leg (met de schil naar boven) onder een hete grill tot de schil zwart kleurt
laat de paprikastukken afkoelen in een gesloten plasticzak
verwijder de schil en snij je paprika in kleinere stukken
snij ondertussen het spek superfijn en bak eventjes aan in een hete pan
laat alles afkoelen
neem nu de borrelglaasjes en maak drie laagjes: paprika, geitenkaas en een paar drooggedepte spekblokjes
TIP: je hebt geen boter nodig wanneer je spek bakt op een antikleefpan!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Lekker en snel klaar. Bedankt Doortje.
dag Raymonda:D