Recept
« Terug naar recepten
Glaasje paprika - geitenkaas
PT10M
Glaasje paprika - geitenkaas
Een heerlijk glaasje paprika - geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Glaasje paprika - geitenkaas te bereiden
snij de paprika in 4, verwijder de zaadjes en leg (met de schil naar boven) onder een hete grill tot de schil zwart kleurt
laat de paprikastukken afkoelen in een gesloten plasticzak
verwijder de schil en snij je paprika in kleinere stukken
snij ondertussen het spek superfijn en bak eventjes aan in een hete pan
laat alles afkoelen
neem nu de borrelglaasjes en maak drie laagjes: paprika, geitenkaas en een paar drooggedepte spekblokjes
TIP: je hebt geen boter nodig wanneer je spek bakt op een antikleefpan!
laat de paprikastukken afkoelen in een gesloten plasticzak
verwijder de schil en snij je paprika in kleinere stukken
snij ondertussen het spek superfijn en bak eventjes aan in een hete pan
laat alles afkoelen
neem nu de borrelglaasjes en maak drie laagjes: paprika, geitenkaas en een paar drooggedepte spekblokjes
TIP: je hebt geen boter nodig wanneer je spek bakt op een antikleefpan!
bengel6300 zegt:
dag Raymonda:D