Recept
« Terug naar recepten
Glaasje tiramisu
PT20M
Glaasje tiramisu
Een heerlijk glaasje tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glaasje tiramisu te bereiden
Klop de mascarponeroom met de poedersuiker luchtig, schep het in een ijsbakje en vries het Ongeveer 3 uur in.
Zet een kan sterke espressokoffie voor 6 kopjes.
Schep in bekerglazen of glazen cappuccinokoppen een bol mascarpone-ijs
en schenk 1 1/2 el likeur over het ijs.
Schenk aan tafel de koffie erover en leg op elk glas een lange vinger.
Zet een kan sterke espressokoffie voor 6 kopjes.
Schep in bekerglazen of glazen cappuccinokoppen een bol mascarpone-ijs
en schenk 1 1/2 el likeur over het ijs.
Schenk aan tafel de koffie erover en leg op elk glas een lange vinger.