Recept
« Terug naar recepten
Glühwein
PT35M
Glühwein
Een heerlijk glühwein recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glühwein te bereiden
Boen de sinaasappel schoon en snijd hem in plakken.Giet de wijn in een pan(geen aluminium,want dat beinvloed de smaak)en voeg de plakjes sinaasappel,kaneel,kruidnagel en suiker toe.verwarm het wijnmengsel 30 minuten op laag vuur.Zorg ervoor dat de glüwein niet gaat koken,want dan vervliegt de alcohol.Serveer direct.
Johann Behrens zegt: