Recept
« Terug naar recepten
Glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta
PT10M
Glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta
Een heerlijk glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Boek Vechten met gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glutenvrije crostini met vijgen en schapenfeta te bereiden
Snij de sneden brood overdwars doormidden en besprenkel ze aan beide kanten met olijfolie.
Bak ze knapperig in een grillpan of onder een hete ovengrill. Snij 3 vijgen doormidden, lepel er het rode vruchtvlees uit en prak dit tot moes. Snij de andere drie in parten. Spreid de vijgenmoes uit over de boterhammen/crostini's. Beleg dit met vijgenpartjes en verbrokkel de feta erover. Garneer de crostini's met blaadjes selderij, bedruppel ze met olijfolie en maal er peper over.
Bak ze knapperig in een grillpan of onder een hete ovengrill. Snij 3 vijgen doormidden, lepel er het rode vruchtvlees uit en prak dit tot moes. Snij de andere drie in parten. Spreid de vijgenmoes uit over de boterhammen/crostini's. Beleg dit met vijgenpartjes en verbrokkel de feta erover. Garneer de crostini's met blaadjes selderij, bedruppel ze met olijfolie en maal er peper over.