Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi bolognese met spinazie
PT35M
Gnocchi bolognese met spinazie
Een heerlijk gnocchi bolognese met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
BBC GoodFood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi bolognese met spinazie te bereiden
1. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de tomaten en kruiden toe. Vul 1 tomatenblikje met water en voeg dit ook toe aan de pan. Breng het geheel aan de kook, en laat 20 minuten sudderen.
2. Doe de spinazie (in 2 keer) in een vergiet en overgiet met kokend water. Knijp zo veel mogelijk vocht eruit en laat uitlekken.
3. Als de bolognesesaus bijna klaar is, kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, en laat uitlekken.
Verwarm de (oven)grill voor.
4. Roer de gnocchi en spinazie door de gehaktsaus. Breng eventueel nog extra op smaak met zout/peper.
5. Giet het geheel in een ovenvaste schaal. Scheur de mozarella in stukje en verdeel over de gnocchi. Zet de schaal onder de grill tot de kaas goudbruin, gesmolten is en bubbelt.
2. Doe de spinazie (in 2 keer) in een vergiet en overgiet met kokend water. Knijp zo veel mogelijk vocht eruit en laat uitlekken.
3. Als de bolognesesaus bijna klaar is, kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, en laat uitlekken.
Verwarm de (oven)grill voor.
4. Roer de gnocchi en spinazie door de gehaktsaus. Breng eventueel nog extra op smaak met zout/peper.
5. Giet het geheel in een ovenvaste schaal. Scheur de mozarella in stukje en verdeel over de gnocchi. Zet de schaal onder de grill tot de kaas goudbruin, gesmolten is en bubbelt.