Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi met spek en tuinbonen
PT20M
Gnocchi met spek en tuinbonen
Een heerlijk gnocchi met spek en tuinbonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
920 kCal energie
37 Gram eiwit
42 Gram vet
95 Gram koolhydraten
37 Gram eiwit
42 Gram vet
95 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi met spek en tuinbonen te bereiden
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten knapperig.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi erdoor.
Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op.
Schaaf de kaas erover.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi erdoor.
Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op.
Schaaf de kaas erover.