Recept
« Terug naar recepten
Goed gevulde vissoep
PT25M
Goed gevulde vissoep
Een heerlijk goed gevulde vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goed gevulde vissoep te bereiden
Doe alle ingrediënten, behalve de vis, in een pan, en laat ze 15 minuten pruttelen op een middelmatig vuur. Voeg de vis toe en laat het geheel nog even garen (ongeveer 5 minuten). Breng op smaak met zout en peper en serveer het gerecht in warme diepe borden.
j.aarns zegt:
ga de soep van de week maken...ziet er volgens de ingredienten geweldig lekker uit!
Bedankt, voor dit recept!
Jose aarns;):p