Recept
« Terug naar recepten
Gorgonzolakoekjes
PT25M
Gorgonzolakoekjes
Een heerlijk gorgonzolakoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gorgonzolakoekjes te bereiden
Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrijk 4 plakjes bladerdeeg met water en leg telkens 4 stukjes kaas op een plakje bladerdeeg. Elk stuk in een hoekje.
Leg de rest van het bladerdeeg erop en druk het tussen de stukjes kaas en op de randen aan. Snijd ze elk tussen de stukjes kaas door in vieren. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei. Bestrooi ze met het paneermeel, en bak ze in de voorverwarmde oven 200 graden in ca 15 minuten goudbruin en gaar.
Leg de rest van het bladerdeeg erop en druk het tussen de stukjes kaas en op de randen aan. Snijd ze elk tussen de stukjes kaas door in vieren. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei. Bestrooi ze met het paneermeel, en bak ze in de voorverwarmde oven 200 graden in ca 15 minuten goudbruin en gaar.
Mijn kookverhaal (Lidia V)
MJAMMIE echt lekker, als je deze koekjes eenmaal hebt gemaakt wil je ze nog een keertje maken.