KookJij

Gorgonzolakoekjes

Een heerlijk gorgonzolakoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gorgonzolakoekjes te bereiden

Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrijk 4 plakjes bladerdeeg met water en leg telkens 4 stukjes kaas op een plakje bladerdeeg. Elk stuk in een hoekje.

Leg de rest van het bladerdeeg erop en druk het tussen de stukjes kaas en op de randen aan. Snijd ze elk tussen de stukjes kaas door in vieren. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei. Bestrooi ze met het paneermeel, en bak ze in de voorverwarmde oven 200 graden in ca 15 minuten goudbruin en gaar.

Mijn kookverhaal (Lidia V)

MJAMMIE echt lekker, als je deze koekjes eenmaal hebt gemaakt wil je ze nog een keertje maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst