Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Goud zeebrasem krokant aangebakken
PT35M
Goud zeebrasem krokant aangebakken
Een heerlijk goud zeebrasem krokant aangebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goud zeebrasem krokant aangebakken te bereiden
Spoel de vissen zorgvuldig dep ze droog smeer goed in met mosterd zowel de binnenkant.
Kruid goed af en wentel in bloem.
Bak deze gaar aan in boter met olijfolie.
Serveer zeer warm met groenten & aardappelen naar keuze.
Hier werden opgebakken aardappelen met champignons en tomaat bij geserveerd.
Kruid goed af en wentel in bloem.
Bak deze gaar aan in boter met olijfolie.
Serveer zeer warm met groenten & aardappelen naar keuze.
Hier werden opgebakken aardappelen met champignons en tomaat bij geserveerd.
derbyke zegt: