Recept
« Terug naar recepten
Goulash
PT30M
Goulash
Een heerlijk goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anita jacobs
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash te bereiden
De runderpoulet aanbakken met peper en zout. Als de poulet lekker bruin is dan 250 ml water erbij doen en dan laten stoven ongeveer twee uurtjes. Bij het laatste half uur de champignons uien en paprika's erbij doen. en op laatst de mix voor goulash erbij doen. dit alles is lekker met witte rijst en erwtjes erbij. Smakelijk eten.