KookJij

Goulash

Een heerlijk goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goulash te bereiden

De runderpoulet aanbakken met peper en zout. Als de poulet lekker bruin is dan 250 ml water erbij doen en dan laten stoven ongeveer twee uurtjes. Bij het laatste half uur de champignons uien en paprika's erbij doen. en op laatst de mix voor goulash erbij doen. dit alles is lekker met witte rijst en erwtjes erbij. Smakelijk eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst