Recept
« Terug naar recepten
Goulashsoep met witte bonen en gehaktballetjes
PT30M
Goulashsoep met witte bonen en gehaktballetjes
Een heerlijk goulashsoep met witte bonen en gehaktballetjes recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
365 kCal energie
16 Gram eiwit
20 Gram vet
21 Gram koolhydraten
16 Gram eiwit
20 Gram vet
21 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulashsoep met witte bonen en gehaktballetjes te bereiden
Verwarm de olie in een grote soeppan en fruit hierin de uien lichtbruin. Voeg de wortel, paprikablokjes, knoflook en specerijen toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, de bouillon met vlees en het bouillonblokje toe en brang aan de kook. Laat op lage stand circa 10 minuten zachtjes pruttelen. Maak het gehakt aan met de gehaktkruiden. Roer de balletjes samen met de witte bonen door de soep en laat op lage stand nog 5 minuten zachtjes meekoken. Lekker met zelfgemaakt kruidig bruinbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
slaatje zegt: