Recept
« Terug naar recepten
Grand orange
PT15M
Grand orange
Een heerlijk grand orange recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sonja Martens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Margriet kookboek uit de jaren zestig
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grand orange te bereiden
Neem twee sinaasappels snij ze in vingerdikke plakken.
Snij de schil eraf, verdeel ze over de bordjes strooi een klein beetje suiker er overheen. Druppel wat grand marnier er over en zet in de koelkast. Klop de slagroom lobbig, ik gebruik best wat suiker in slagroom, ik vind dat lekker maar hoeft niet. Kan ook met minder. Doe de slagroom pas op het dessert als je het serveert. Eet smakelijk en gegarandeerd heb je er succes mee, het is heerlijk.
Snij de schil eraf, verdeel ze over de bordjes strooi een klein beetje suiker er overheen. Druppel wat grand marnier er over en zet in de koelkast. Klop de slagroom lobbig, ik gebruik best wat suiker in slagroom, ik vind dat lekker maar hoeft niet. Kan ook met minder. Doe de slagroom pas op het dessert als je het serveert. Eet smakelijk en gegarandeerd heb je er succes mee, het is heerlijk.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard van der Leeuw zegt:
sonjalouise zegt: