Recept
« Terug naar recepten
Gravad Laks onder de grill
PT10M
Gravad Laks onder de grill
Een heerlijk gravad laks onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gravad Laks onder de grill te bereiden
Wok de groenten in olijfolie met de kruiden beetgaar voeg de pasta toe en laat alles goed warm worden.Leg dit op bordjes de gravad laks , rivierkreeftjes erboven op en even onder de grill tot dit een beetje lauw is.