Recept
« Terug naar recepten
Griekse pasta koekjes
PT30M
Griekse pasta koekjes
Een heerlijk griekse pasta koekjes recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse pasta koekjes te bereiden
Courgettes raspen en droog knijpen in een doek. Feta verkruimelen, munt fijn snijden, eieren los kloppen. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Meng de tagliatelle, courgette, feta en de fijn gesneden munt, wat zout en peper, bloem en de losgeklopte eieren tot een dik beslag ontstaat. Verhit een laagje olie van 1/2 centimeter in een koekenpan en schep hierin volle eetlepels beslag. Bak de koekjes in gedeelten aan beide zijden goudgeel en krokant. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze warm.
anoniem zegt: