Recept
« Terug naar recepten
Griekse prikkers met gazpachodip
PT10M
Griekse prikkers met gazpachodip
Een heerlijk griekse prikkers met gazpachodip recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse prikkers met gazpachodip te bereiden
Komkommer schillen.Zaadlijsten verwijderen.Komkommers ,tomaten en feta in blokjes snijden.Om en om aan prikkers rijgen,bestrooien met peper en oregano.
Voor de gazpachodip:Alles schoonmaken en in stukken snijden.In foodprocessor pureren en op smaak brengen met zout,peper,wat olijfolie en citroensap.
Voor de gazpachodip:Alles schoonmaken en in stukken snijden.In foodprocessor pureren en op smaak brengen met zout,peper,wat olijfolie en citroensap.