Recept
« Terug naar recepten
Griesmeel-mango (d)roomtoetje
PT15M
Griesmeel-mango (d)roomtoetje
Een heerlijk griesmeel-mango (d)roomtoetje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griesmeel-mango (d)roomtoetje te bereiden
1/2 kopje melk achterhouden, rest van de melk aan de kook brengen. De koude melk met de griesmeel vermengen en aan de kokende melk toevoegen. Goed doorroeren gedurende 2-3 minuten. Even wat laten afkoelen en dan de kaneel en de vanillesuiker erdoor mengen.
In ijscoupes onderin blokjes mango scheppen. Griesmeelpudding erop schenken. Voorzichtig de overige mango bovenop de vla scheppen. Goed laten afkoelen (in de koelkast).
In ijscoupes onderin blokjes mango scheppen. Griesmeelpudding erop schenken. Voorzichtig de overige mango bovenop de vla scheppen. Goed laten afkoelen (in de koelkast).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kooktan zegt:
Sam zegt:
Ik had graag willen weten waarvoor 500 cc staat
Alvast bedankt