KookJij

Griesmeelpudding met mangosaus

Een heerlijk griesmeelpudding met mangosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie: 127 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Griesmeelpudding met mangosaus te bereiden

1. Verwarm de melk met de suiker en roer er het griesmeel door. Laat even koken en laat het griesmeel van het vuur verder zwellen.
2. Schil en ontpit de mango. Pureer 2/3 van het vruchtvlees met het limoensap en de kaneel. Snij de rest in plakjes. Serveer de griesmeelpudding met mangosaus, mangoplakjes en de geraspte limoenschil.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

roel

roel zegt:
het was erg lekker bedankt:)