Recept
« Terug naar recepten
Griesmeelpudding met mangosaus
PT15M
Griesmeelpudding met mangosaus
Een heerlijk griesmeelpudding met mangosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Griesmeelpudding met mangosaus te bereiden
1. Verwarm de melk met de suiker en roer er het griesmeel door. Laat even koken en laat het griesmeel van het vuur verder zwellen.
2. Schil en ontpit de mango. Pureer 2/3 van het vruchtvlees met het limoensap en de kaneel. Snij de rest in plakjes. Serveer de griesmeelpudding met mangosaus, mangoplakjes en de geraspte limoenschil.
2. Schil en ontpit de mango. Pureer 2/3 van het vruchtvlees met het limoensap en de kaneel. Snij de rest in plakjes. Serveer de griesmeelpudding met mangosaus, mangoplakjes en de geraspte limoenschil.
roel zegt: