Recept
« Terug naar recepten
Groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse
PT30M
Groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse
Een heerlijk groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse te bereiden
Schil de komkommer en paprika. Verwijder zaadlijsten en snijd in stukken. Haal de pitjes uit de druiven.
Schep alle ingrediënten (behalve het water en de ijsblokjes) in een blender en mix fijn. Voeg dan de helft van het water en alle ijsblokjes toe.
Breng op smaak met zout en peper. Voeg naar eigen smaak nog wat water, zout en/of peper toe.
Serveer met een paar blaadjes citroenmelisse.
Schep alle ingrediënten (behalve het water en de ijsblokjes) in een blender en mix fijn. Voeg dan de helft van het water en alle ijsblokjes toe.
Breng op smaak met zout en peper. Voeg naar eigen smaak nog wat water, zout en/of peper toe.
Serveer met een paar blaadjes citroenmelisse.