Recept
« Terug naar recepten
Groene risotto met doperwten
PT45M
Groene risotto met doperwten
De lekkere ingrediënten maken dit tot een smaakvolle risotto, de Parmezaanse kaas maakt het geheel qua smaak én uitstraling helemaal af.
Recept van:
Nadine
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Allerhande
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene risotto met doperwten te bereiden
1. In de braadpan olie verhitten.
2. Risottorijst bakken tot dat ze glanzen.
3. Witte wijn en water toevoegen en aan de kook brengen. Onafgedekt circa 20 minuten zachtjes doorkoken en af en toe door roeren.
4. Doperwten, paprika, pesto en de helft van de Parmezaanse kaas toevoegen en nog circa 5 minuten verder koken. De risotto is klaar als bijna al het vocht is opgenomen.
5. Risotto garneren met bosuitjes en Parmezaanse kaas en verder op smaak brengen met peper.
2. Risottorijst bakken tot dat ze glanzen.
3. Witte wijn en water toevoegen en aan de kook brengen. Onafgedekt circa 20 minuten zachtjes doorkoken en af en toe door roeren.
4. Doperwten, paprika, pesto en de helft van de Parmezaanse kaas toevoegen en nog circa 5 minuten verder koken. De risotto is klaar als bijna al het vocht is opgenomen.
5. Risotto garneren met bosuitjes en Parmezaanse kaas en verder op smaak brengen met peper.