Recept
« Terug naar recepten
Groene salade met tagliata van rundvlees
PT20M
Groene salade met tagliata van rundvlees
Een heerlijk groene salade met tagliata van rundvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene salade met tagliata van rundvlees te bereiden
Maal de peperkorrels (of stamp ze fijn) en meng ze met het zout en de tijm. Wrijf het vlees in met de olijfolie, bestrooi met het pepermengsel, druk goed aan. Laat een pan goed heet worden en schroei het vlees in zo’n drie minuten dicht aan beide kanten. Laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij het vlees met een scherp mes in dunne plakken.
Gril de wilde (of groene) asperges kort. Meng ze met de slasoorten en besprenkel de salade met olijfolie en citroensap.
Verdeel de reepjes vlees over de salade en bestrooi met parmezaanschilfers. Serveer meteen.
Gril de wilde (of groene) asperges kort. Meng ze met de slasoorten en besprenkel de salade met olijfolie en citroensap.
Verdeel de reepjes vlees over de salade en bestrooi met parmezaanschilfers. Serveer meteen.