Recept
« Terug naar recepten
Groente- vissaus bij tagliatelle
PT30M
Groente- vissaus bij tagliatelle
Een heerlijk groente- vissaus bij tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groente- vissaus bij tagliatelle te bereiden
Groente schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
Roerbakken in olie.
Crème fraîche erbij en roeren.
Tonijn verkruimelen, de zalm in zeer kleine stukjes snijden en de vis erdoor roeren en de helft van het vocht erbij.
Pesto, zout en peper erbij en eventueel nog wat vocht van de tonijn.
Roerbakken in olie.
Crème fraîche erbij en roeren.
Tonijn verkruimelen, de zalm in zeer kleine stukjes snijden en de vis erdoor roeren en de helft van het vocht erbij.
Pesto, zout en peper erbij en eventueel nog wat vocht van de tonijn.