Recept
« Terug naar recepten
Verse pasta met spinazie en gerookte zalm
PT30M
Verse pasta met spinazie en gerookte zalm
Heerlijk gerecht met weinig ingrediënten, maar veel groente.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
533 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lekker snel. Eigen tekst en iets aangepaste hoeveelheden.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse pasta met spinazie en gerookte zalm te bereiden
- Voeg wat olie toe aan de wok en fruit de ui enkele minuten aan.
- Voeg de venkel toe en laat10 minuten zachtjes bakken.
- Voeg in delen de spinazie toe en laat slinken.
- Bestrooi met zout naar smaak.
- Kook ondertussen de tagliatelle volgens de beschrijving op de verpakking gaar.Giet af en bewaar wat vocht .
- Voeg de ricotta toe aan de groente in de pan en roer goed door.
- Schep de tagliatelle met het aanhangend vocht goed door de groente. Voeg wat kookvocht toe om de sausop de juiste dikte te brengen.
- Voeg het sap van een halve citroen met een beetje rasp toe en breng het geheel op smaak met peper .
- Roer de zalmsnippers door het gerecht en serveer meteen.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Gisteren gemaakt en omdat een vriendin meeat heb ik de beschreven ingrediënten voor 2 personen uit het boek iets aangepast.