Klik op foto om te vergroten.
Deze salade werd geserveerd met een bladerdeeg gebakje gevuld met een ragout van vis en champignons.
Recept
« Terug naar recepten
Groentebordje fris voor bij de vis
PT15M
Groentebordje fris voor bij de vis
Een heerlijk groentebordje fris voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentebordje fris voor bij de vis te bereiden
Champignons in schijven snijden.
Tomaatjes in 4 snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Olijfolie, citroen en viskruiden goed onder de salade mengen. Serveer zeer fris.
Tomaatjes in 4 snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Olijfolie, citroen en viskruiden goed onder de salade mengen. Serveer zeer fris.
derbyke zegt: