KookJij

Bladerdeeg gebakje gevuld met vis

Een heerlijk bladerdeeg gebakje gevuld met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeg gebakje gevuld met vis te bereiden

Scamp's pellen en in stukken snijden .
Kabeljauw in stukken snijden.
Heilbot in stukken snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Champignons in fijne schijven snijden.
Boter smelten in een pan, sjalot, champignons aanbakken en citroen toevoegen vervolgens de room en kruiden. Voeg de vis toe maar laat niet meer koken indien nodig binden. Bladerdeeg gebakje opwarmen onder de grill. Serveer het gebakje op bord vul met de vismengeling garneer af met grijze garnalen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Dit gerecht werd geserveerd met : aardappelkrieltjes met dille en citroen & groentebordje fris voor bij de vis te vinden op mijn receptenpagina.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan Ann:);):p
Ann

Ann zegt:
Super!!!
Bedankt voor de snelle reactie!
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Ann, de vis gaat er rauw in. Het zijn kleine stukjes door de warmte van de saus zijn deze vlug gaar. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Ann

Ann zegt:
Moet die vis eerst gebakken of gestoomd worden of mag die er echt zo in?