Dit gerecht werd geserveerd met : aardappelkrieltjes met dille en citroen & groentebordje fris voor bij de vis te vinden op mijn receptenpagina.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeg gebakje gevuld met vis
PT20M
Bladerdeeg gebakje gevuld met vis
Een heerlijk bladerdeeg gebakje gevuld met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeg gebakje gevuld met vis te bereiden
Scamp's pellen en in stukken snijden .
Kabeljauw in stukken snijden.
Heilbot in stukken snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Champignons in fijne schijven snijden.
Boter smelten in een pan, sjalot, champignons aanbakken en citroen toevoegen vervolgens de room en kruiden. Voeg de vis toe maar laat niet meer koken indien nodig binden. Bladerdeeg gebakje opwarmen onder de grill. Serveer het gebakje op bord vul met de vismengeling garneer af met grijze garnalen.
Kabeljauw in stukken snijden.
Heilbot in stukken snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Champignons in fijne schijven snijden.
Boter smelten in een pan, sjalot, champignons aanbakken en citroen toevoegen vervolgens de room en kruiden. Voeg de vis toe maar laat niet meer koken indien nodig binden. Bladerdeeg gebakje opwarmen onder de grill. Serveer het gebakje op bord vul met de vismengeling garneer af met grijze garnalen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: