Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : pasta met groene asperges en garnalen
PT20M
Vakantie : pasta met groene asperges en garnalen
Een heerlijk vakantie : pasta met groene asperges en garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : pasta met groene asperges en garnalen te bereiden
Pasta beetgaar koken en afgieten.
Sjalotjes aanstoven in boter champignons en asperges toevoegen en de room, laat even sudderen.Voeg kaas, grijze garnalen en tomaatjes toe, zeer goed kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.
Sjalotjes aanstoven in boter champignons en asperges toevoegen en de room, laat even sudderen.Voeg kaas, grijze garnalen en tomaatjes toe, zeer goed kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.