KookJij

Zalm op een bedje van pasta met citroensaus

Een heerlijk zalm op een bedje van pasta met citroensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm op een bedje van pasta met citroensaus te bereiden

Zalm droog deppen en kruiden met de viskruiden wentel de zalm in bloem en bak deze gaar aan in boter.
Zeekraal afspoelen even opwokken in olijfolie en kruiden met peper.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water +/- 20 min.
Voor de saus : Wijn, citroen, sjalotje en schil van de citroen zeer fijn gesneden laten inkoken.
Zeef dit alles en kruid af.
Vervolgens de fijn gesneden paprika en peterselie eronder mengen evenzeer de boter.
Dresseer alles op bord en werk af met peterselie, citroen, gemalen tricolore peper en zeer fijn gesneden citroenschil.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst