Recept
« Terug naar recepten
Sausje : citroensausje voor bij de vis
PT15M
Sausje : citroensausje voor bij de vis
Een heerlijk sausje : citroensausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje : citroensausje voor bij de vis te bereiden
Wijn, citroen, sjalotje en schil van de citroen zeer fijn gesneden laten inkoken.
Zeef dit alles en kruid af.
Vervolgens de fijn gesneden paprika en peterselie eronder mengen evenzeer de boter.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.
Zeef dit alles en kruid af.
Vervolgens de fijn gesneden paprika en peterselie eronder mengen evenzeer de boter.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.