Recept
« Terug naar recepten
Groenten heel apart
PT15M
Groenten heel apart
Een heerlijk groenten heel apart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten heel apart te bereiden
Snijd de ajuin in ringen.
Het witloof grof snijden.
Spinazie grof snijden.
Stoof de bovenvermelde groenten aan in boter, kruid zeer goed en voeg room toe laat even sudderen.
Serveer zeer warm bij vis of vlees.
Het witloof grof snijden.
Spinazie grof snijden.
Stoof de bovenvermelde groenten aan in boter, kruid zeer goed en voeg room toe laat even sudderen.
Serveer zeer warm bij vis of vlees.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els zegt:
Gr.Els:)
derbyke zegt: