Recept
« Terug naar recepten
Groenten: schorseneren opgebakken met tomaat en rucola
PT20M
Groenten: schorseneren opgebakken met tomaat en rucola
Een heerlijke vergeten groente eens anders klaargemaakt.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Vergeten Groenten - Schorseneer
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: schorseneren opgebakken met tomaat en rucola te bereiden
- Schorseneren schillen en in citroen-water leggen voor verkleuring, snij deze in gelijke stukken. Steam deze gaar. Neem een pan verwarm een beetje boter erin en bak de groenten even aan vervolgens de tomaat in stukken gesneden toevoegen deze goed kruiden. Als laatste de iets fijner gesneden rucola eronder mengen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.