KookJij

Groenten: wittekool met rozijnen en perensiroop in een kokossausje

Een aparte toets aan de wittekool gegeven.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten: wittekool met rozijnen en perensiroop in een kokossausje te bereiden

  1. Wiite kool fijn snijden en deze in de steamer beetgaar steamen. Boter laten smelten voeg de rozijnen en wittekool toe eveneens perensiroop, kruid naar smaak. Voeg de kokosmelk toe en laat zachtjes pruttelen.
  2. Serveer deze groenten zeer warm met vlees en aardappelen naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ik ben niet dol op witte kool, maar dit ziet er wel heel bijzonder uit! :-)