Recept
« Terug naar recepten
Groenten: wittekool met rozijnen en perensiroop in een kokossausje
PT30M
Groenten: wittekool met rozijnen en perensiroop in een kokossausje
Een aparte toets aan de wittekool gegeven.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: wittekool met rozijnen en perensiroop in een kokossausje te bereiden
- Wiite kool fijn snijden en deze in de steamer beetgaar steamen. Boter laten smelten voeg de rozijnen en wittekool toe eveneens perensiroop, kruid naar smaak. Voeg de kokosmelk toe en laat zachtjes pruttelen.
- Serveer deze groenten zeer warm met vlees en aardappelen naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: