Recept
« Terug naar recepten
Groentenkrans
PT20M
Groentenkrans
Kan geserveerd worden met (oven) frietjes, aardappelen en eventueel een mals stukje vlees naar keuze.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenkrans te bereiden
Bloemkool & broccoli beetgaar steamen, kruiden met peper en zout.
Ajuin in blokjes snijden, look zeer fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Stoof de ajuin, look en paprika goed gekruid aan in een beetje boter. Voeg als laatste de geraspte wortelen toe.
Serveer alles op bord en werk af met rucola.
Serveer zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden, look zeer fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Stoof de ajuin, look en paprika goed gekruid aan in een beetje boter. Voeg als laatste de geraspte wortelen toe.
Serveer alles op bord en werk af met rucola.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: