Recept
« Terug naar recepten
Groentenwok
PT30M
Groentenwok
Een heerlijk groentenwok recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tine Verheyen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Eigen improvisatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenwok te bereiden
Blancheer of stoom de groenten tot ze beetgaar zijn.
Kook de rijst tot net gaar.
Verhit de wokpan en giet er de arachideolie in.
Laat gesnipperde ui, knoflook en gember even in de hete olie sudderen.
Voeg de geblancheerde groenten en de rijst toe en wok even samen.
Voeg soya- en vissaus toe en serveer.
Kook de rijst tot net gaar.
Verhit de wokpan en giet er de arachideolie in.
Laat gesnipperde ui, knoflook en gember even in de hete olie sudderen.
Voeg de geblancheerde groenten en de rijst toe en wok even samen.
Voeg soya- en vissaus toe en serveer.
Mijn kookverhaal (Tine Verheyen)
Ik zoek steeds meer naar lekkere gerechten met groenten en vaak bieden koelkastrestanten mogelijkheden die men anders niet zou bedenken. Deze combinatie bleek niet alleen lekker en verzadigend maar ook heel fris en aantrekkelijk qua kleur. Het lente-gevoel in je bord.