Recept
« Terug naar recepten
Groentesoep met garnalen
PT25M
Groentesoep met garnalen
Een heerlijk groentesoep met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
thaiskookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentesoep met garnalen te bereiden
Pel en snipper de sjalotten.Wrijf de sjalotten,garnalen en peperkorrels in een vijzel fijn.Giet de bouillon in een grote pan,voeg het garnalenmengsel en de vissaus toe en breng de soep aan de kook.Maak de groenten schoon.Snijd de courgettes en wortels in blokjes,de boontjes in stukjes en de broccoli in roosjes.Voeg de groenten aan de bouillon toe en laat ze 5 minuten meekoken.Pel de scampi's,maar laat het staartje eraan.Voeg de scampi's aan de soep toe en laat ze meekoken tot de groenten en scampi's gaar zijn.Neem de pan van het vuur en leg het deksel erop.Laat de soep 3 minuten trekken.Schep de soep in 4 kommen en strooi het basilicum erover.
chantal zegt: