Recept
« Terug naar recepten
Groentetempura met wasabimayo
PT30M
Groentetempura met wasabimayo
Een heerlijk groentetempura met wasabimayo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentetempura met wasabimayo te bereiden
Snijd van de buitenkant van de aubergine en courgette dikke plakken.Snijd deze in een vorm van een vork,als een waaier dus,aan één kant in.Maak de paprika schoon en snijd hem in lange repen.Maak een beslagje van de tempuramix,bronwater en zout.het beslag hoeft niet klontvrij te zijn.Roer niet te veel! Maak de olie heet in de wok,haal de groenten door het beslagje en frituur alles snel en knapperig.