KookJij

Halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat

Een heerlijk halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: HdV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat te bereiden

Vul de blender met alle ingrediënten, met zoveel mogelijk spinazie erin.
Kook water en los het opkikkertje op in een soepkom half gevuld.
Vul nog een kwart aan met koud water.
Voeg dit toe aan de blender en pureer.
Proef of het voldoende hartig is, voeg evt zout toe.
Direkt consumeren!

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Hiermee kun je eindeloos variëren.
Ik had nog wat kiprestjes over en soepgroente, ook erg lekker, met citroen.
Als je de ´soep´niet romig genoeg vind, kun je een scheutje room toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Hoe bedoel je, je kunt er bijv ook Gember aan toevoegen.! grt
Hans:):)
sweety

sweety zegt:
iell sorry maar kan er ook iets anders bij..?:?