Hiermee kun je eindeloos variëren.
Ik had nog wat kiprestjes over en soepgroente, ook erg lekker, met citroen.
Als je de ´soep´niet romig genoeg vind, kun je een scheutje room toevoegen.
Recept
« Terug naar recepten
Halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat
PT10M
Halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat
Een heerlijk halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halfwarme spinaziesoep met bleekselderij en tomaat te bereiden
Vul de blender met alle ingrediënten, met zoveel mogelijk spinazie erin.
Kook water en los het opkikkertje op in een soepkom half gevuld.
Vul nog een kwart aan met koud water.
Voeg dit toe aan de blender en pureer.
Proef of het voldoende hartig is, voeg evt zout toe.
Direkt consumeren!
Kook water en los het opkikkertje op in een soepkom half gevuld.
Vul nog een kwart aan met koud water.
Voeg dit toe aan de blender en pureer.
Proef of het voldoende hartig is, voeg evt zout toe.
Direkt consumeren!
hns zegt:
Hans:):)