Recept
« Terug naar recepten
Halloweenbloedsoep met beestjes
PT20M
Halloweenbloedsoep met beestjes
Een heerlijk halloweenbloedsoep met beestjes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halloweenbloedsoep met beestjes te bereiden
Maak de tomatensoep op jouw manier, liefst een iets dikkere, goed rode soep.
Rol balletjes van het met ei, beschuit,en kruiden aangemaakte gehakt.
Vorm van sommige balletjes een ovaaltje, laat de rest rond.
Steek door de ronde balletjes 4 staafjes spaghetti en door de ovaaltjes 3, zodat het insekten- of spinnenpoten lijken.
Steek kleine stukjes wortel in de balletjes als oogjes.
Laat de gehaktbeestjes in de hete soep gaar worden.
Serveer de bloedsoep in een niet te diep bord, zodat je de beestjes duidelijk kan zien.
Rol balletjes van het met ei, beschuit,en kruiden aangemaakte gehakt.
Vorm van sommige balletjes een ovaaltje, laat de rest rond.
Steek door de ronde balletjes 4 staafjes spaghetti en door de ovaaltjes 3, zodat het insekten- of spinnenpoten lijken.
Steek kleine stukjes wortel in de balletjes als oogjes.
Laat de gehaktbeestjes in de hete soep gaar worden.
Serveer de bloedsoep in een niet te diep bord, zodat je de beestjes duidelijk kan zien.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Serveer er afgesneden vingers bij: de uiteinden van een soepstengel die je (met de afgebroken kant) doopt in een beetje ketchup. (Plak er, om het nog echter te maken, een amandelsnipper op als nagel, met mayonaise!)
liske zegt: