Geef op de karbonades een flinke eetlepel saus en strooi daarover uit de gestampte katjang.
Geef er bij witte rijst en een grill van ontvelde tomaat, paprika, avocado, uien en knoflook.
Recept
« Terug naar recepten
Halskarbonade op Aziatische Wijze
PT180M
Halskarbonade op Aziatische Wijze
Een heerlijk halskarbonade op aziatische wijze
recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie Hongkong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Halskarbonade op Aziatische Wijze te bereiden
1).Doe alle ingredienten voor de marinade bij elkaar en roer dat tot een homogeen mengsel.
2).Verdeel de marinade in 2 porties.
In portie 1 wordt het vlees gemarineerd.
Portie 2 wordt apart gezet om later te gebruiken als saus.
Vlees wordt minimaal 2 uur gemarineerd.
3).Vlees wordt in de grillpan gegaard. (zal toch wel zo'n 15 - 20 minuten duren per stuk karbonade)
4).Vlak voor het opdienen wordt door portie 2 van de marinade de gesnipperde korianderblaadjes geroerd.
2).Verdeel de marinade in 2 porties.
In portie 1 wordt het vlees gemarineerd.
Portie 2 wordt apart gezet om later te gebruiken als saus.
Vlees wordt minimaal 2 uur gemarineerd.
3).Vlees wordt in de grillpan gegaard. (zal toch wel zo'n 15 - 20 minuten duren per stuk karbonade)
4).Vlak voor het opdienen wordt door portie 2 van de marinade de gesnipperde korianderblaadjes geroerd.