Recept
« Terug naar recepten
Ham-monchou rolletjes
PT20M
Ham-monchou rolletjes
Een heerlijk ham-monchou rolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ham-monchou rolletjes te bereiden
Doe de monchou in de beslagkom, en kneed deze uit elkaar. Snipper daarna het lente-uitje en de peterselie fijn, en doe deze bij de monchou. Maak de monchou verolgens met een snufje zout en peper op smaak. Pak nu de schouderham, en leg deze op de broodplank uit elkaar. Nu alles op een rijtje ligt, kun je het mes pakken en vervolgens de monchou met een niet al te dunne laag (dus ook niet te dik) op de schouderham smeren. Rol nu de belegde schouderham op, en snij deze in drie stukken en prik deze vast met een cocktailprikker. Doe deze dan op een bord of schaal en trek er een laagje plastick folie overheen. Zet het bord of schaal in de ijskast tot je deze nodig hebt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ramona zegt:
Hmm, Heerlijk!
Nicole zegt:
Claudia zegt:
Anita zegt:
Ipv ham gerookte zalm is ook erg lekker!