Recept
« Terug naar recepten
Hamburger Speciaal!!!
PT20M
Hamburger Speciaal!!!
Een heerlijk hamburger speciaal!!! recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburger Speciaal!!! te bereiden
Maak de champignons schoon met het borsteltje,
snijd in plakjes.
Haal het schilletje van de ui er af en snijd deze in grove ringen.. zachtjes op het vuur zetten.
Doe het gehakt in een grote schaal, kruiden met:
peper, zout (zit ook al zout in de kaas,dus niet teveel!).
Snijd de peterselie en de tijm heel fijn en strooi die erover en1-2 teentjes geperste knoflook en het zakje geraspte kaas en 3 scheutjes melk erbij. Goed kneden maar.
Maak van het gehakt balletjes en sla ze plat tot een hamburger. Bakbacon erover heen leggen en vast maken met een stokje, schuif het stokje er schuin door heen!
Zachtjes bakken in de pan, de bakbacon bakt snel aan!
Regematig draaien en goed in de gaten houden.
snijd in plakjes.
Haal het schilletje van de ui er af en snijd deze in grove ringen.. zachtjes op het vuur zetten.
Doe het gehakt in een grote schaal, kruiden met:
peper, zout (zit ook al zout in de kaas,dus niet teveel!).
Snijd de peterselie en de tijm heel fijn en strooi die erover en1-2 teentjes geperste knoflook en het zakje geraspte kaas en 3 scheutjes melk erbij. Goed kneden maar.
Maak van het gehakt balletjes en sla ze plat tot een hamburger. Bakbacon erover heen leggen en vast maken met een stokje, schuif het stokje er schuin door heen!
Zachtjes bakken in de pan, de bakbacon bakt snel aan!
Regematig draaien en goed in de gaten houden.
Mijn kookverhaal (Esther Hermsen)
Het gehakt is heerlijk gekruid, de bakbacon lekker zout en sterk van smaak. Daarom krijg je dus gewoon een heerlijke hambuger!!! Net een tikje anders..
LJ zegt: