Recept
« Terug naar recepten
Hamburger van biefstuk en bacon
PT30M
Hamburger van biefstuk en bacon
Een heerlijk hamburger van biefstuk en bacon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburger van biefstuk en bacon te bereiden
-de bacon in plakken even heel kort voorbakken op hoog vuur (2 minuutjes)
-de biefstuk en de bacon in een keukenmachine fijn malen
-het ei, peper en zout erdoor mengen en even laten staan
-de broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking afbakken (als je cheeseburgers wilt dan de broodjes al opensnijden, 2 plakken kaas ertussen, dichtklappen en afbakken)
-intussen de kontaktgrill aanzetten en goed heet laten worden
-het vleesmengsel nogmaals goed doorkneden en er 4 hamburgers van maken
-± 5 minuten tussen de platen van de grill grillen
-intussen de broodjes opensnijden (of de broodjes met kaas opentrekken) en insmeren met mayonaise of de coctailsaus en dan de sla erop, tomaat, ui en evt komkommer
-het vlees erop leggen en direct serveren
-de biefstuk en de bacon in een keukenmachine fijn malen
-het ei, peper en zout erdoor mengen en even laten staan
-de broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking afbakken (als je cheeseburgers wilt dan de broodjes al opensnijden, 2 plakken kaas ertussen, dichtklappen en afbakken)
-intussen de kontaktgrill aanzetten en goed heet laten worden
-het vleesmengsel nogmaals goed doorkneden en er 4 hamburgers van maken
-± 5 minuten tussen de platen van de grill grillen
-intussen de broodjes opensnijden (of de broodjes met kaas opentrekken) en insmeren met mayonaise of de coctailsaus en dan de sla erop, tomaat, ui en evt komkommer
-het vlees erop leggen en direct serveren
Don zegt: