KookJij

Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek

Een heerlijk hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 65 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek te bereiden

Rol de geitenkaasjes in het spek. Verdeel de appeltjes in schijfjes en bak ze even. Maak hamburgers met appelschijfjes en spek. Verwarm de hamburgers ongeveer 6 minuten in de oven op 160 graden C. Maak een dressing met de eierdooiers, de notenolie, de azijn en de passievruchten. Prik het geitenkaasje vast met ongekookte zwarte spaghetti. Dresseer het geheel met de verschillende slasoorten, kool en radjsscheuten op het bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
mij was het ook onduidelijk aangezien in het recept alleen maar staat "diverse slasoorten" er staat geen rode kool en radijsscheuten bij,beetje verwarrend als je het recept leest en tevens naar de foto kijkt....:p
Tania

Tania zegt:
Is duidelijk, had ik niet goed genoeg gelezen. In ieder geval is het me nu duidelijk. Bedankt!
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Tania als je goed doet lezen zie je staan dat het geitenkaasje vast geprikt wordt met zwarte spaghetti en erbovenop liggen rodekool en radijsscheuten en geen zwarte spaghetti
Tania

Tania zegt:
Marijke, ik kan me vergissen hoor, maar zit er bovenop de appel-kaas/spek-hamburger niet een scheutensoort (zoals een tauge is). In ieder geval geen ongekookte zwarte spaghetti.