Recept
« Terug naar recepten
Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek
PT65M
Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek
Een heerlijk hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
65 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburger van geitenkaas, spek, gebakken appel en spek te bereiden
Rol de geitenkaasjes in het spek. Verdeel de appeltjes in schijfjes en bak ze even. Maak hamburgers met appelschijfjes en spek. Verwarm de hamburgers ongeveer 6 minuten in de oven op 160 graden C. Maak een dressing met de eierdooiers, de notenolie, de azijn en de passievruchten. Prik het geitenkaasje vast met ongekookte zwarte spaghetti. Dresseer het geheel met de verschillende slasoorten, kool en radjsscheuten op het bord.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
bobbeltje zegt:
Tania zegt:
apu zegt: