Recept
« Terug naar recepten
Hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes
PT20M
Hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes
Een heerlijk hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes te bereiden
Meng het gehakt met het eike, chapelure en kruiden.
Neem een bolletje mozzarella en rol een beetje gehakt er rond.
Bak de balletjes gaar aan in boter.
Serveer de balletjes warm op bordje vergezeld van sla en pickels.
Neem een bolletje mozzarella en rol een beetje gehakt er rond.
Bak de balletjes gaar aan in boter.
Serveer de balletjes warm op bordje vergezeld van sla en pickels.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: