Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje rijkelijk gevuld
PT70M
Vleesbroodje rijkelijk gevuld
Een heerlijk vleesbroodje rijkelijk gevuld recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje rijkelijk gevuld te bereiden
Meng het gehakt met de kruiden, eike, chapelure, 1 ajuin in blokjes gesneden en tabasco. Verdeel het vlees in twee delen en duw plat.
Tomaat in schijven snijden de andere ajuin in dikke ringen snijden.
Beleg een deel van het vlees met de tomaat, komkommer, ajuin en rucola.
Leg het andere deel van het vlees er boven op en duw de kanten rondom dicht.
Leg het vlees in een vuurvaste beboterde schaal, bak deze +/- 60 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Serveer zeer warm met een frisse salade en vers gebakken frietjes.
Dit vleesbroodje kan je evenzeer koud serveren.
Tomaat in schijven snijden de andere ajuin in dikke ringen snijden.
Beleg een deel van het vlees met de tomaat, komkommer, ajuin en rucola.
Leg het andere deel van het vlees er boven op en duw de kanten rondom dicht.
Leg het vlees in een vuurvaste beboterde schaal, bak deze +/- 60 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Serveer zeer warm met een frisse salade en vers gebakken frietjes.
Dit vleesbroodje kan je evenzeer koud serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.