Chapelure = paneermeel
Eike vers van de pers = ei
Recept
« Terug naar recepten
Soep : April Duck
PT40M
Soep : April Duck
Een heerlijk soep : april duck recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : April Duck te bereiden
Ajuin halveren en in dunne ringen snijden.
Porei in dunne ringen snijden.
Wortel in dunne schijven snijden .
Paprika's in dunne reepjes snijden.
Sluimererwten in dunne schijven snijden.
Aspergestengels in grove stukken snijden .
Stoof de ajuin, porei, wortel, paprika's en sluimererwten in boter beetgaar aan voeg regelmatig de bouillon toe.
Bereid het gehakt met chapelure, het ei, peper en zout en maak kleine bolletjes van het gehakt.
Als de soep op kooktemperatuur is de asperges, pasta en vleesballetjes toevoegen.
Laat dit een tiental min. op een matig vuur pruttelen.
Serveer deze april lente Duck soep zeer warm en garneer met gesnipperde bieslook.
Porei in dunne ringen snijden.
Wortel in dunne schijven snijden .
Paprika's in dunne reepjes snijden.
Sluimererwten in dunne schijven snijden.
Aspergestengels in grove stukken snijden .
Stoof de ajuin, porei, wortel, paprika's en sluimererwten in boter beetgaar aan voeg regelmatig de bouillon toe.
Bereid het gehakt met chapelure, het ei, peper en zout en maak kleine bolletjes van het gehakt.
Als de soep op kooktemperatuur is de asperges, pasta en vleesballetjes toevoegen.
Laat dit een tiental min. op een matig vuur pruttelen.
Serveer deze april lente Duck soep zeer warm en garneer met gesnipperde bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
truitje zegt:
lekkerbekske zegt: