Recept
« Terug naar recepten
Paasbroodje voor groot en klein
PT40M
Paasbroodje voor groot en klein
Een heerlijk paasbroodje voor groot en klein recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Pasen
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasbroodje voor groot en klein te bereiden
Tomaten, rucola met cayennepeper en olijfolie goed mixen.
Bereid het gehakt met chapelure en het ei, goed mengen met de hierboven vermelde gemixte mengeling.
Duw het gehakt in een omeletvorm en leg de hard gekookte eieren in tweeën gesneden erop. Rol het gehakt terug op en maak er een broodje van.
Laat boter smelten in een pan en bak het gehaktbroodje gaar aan.
Dit broodje kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Bereid het gehakt met chapelure en het ei, goed mengen met de hierboven vermelde gemixte mengeling.
Duw het gehakt in een omeletvorm en leg de hard gekookte eieren in tweeën gesneden erop. Rol het gehakt terug op en maak er een broodje van.
Laat boter smelten in een pan en bak het gehaktbroodje gaar aan.
Dit broodje kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
bametz-saffrie zegt:
Presenteer het met snijbonen op een schaal en de farcé in plakken er bovenop.
Jus apart erbij ; geeft altijd verraste reacties bij de aanblik:D