Recept
« Terug naar recepten
Lasagne van aardappelpuree met vlees en groenten
PT40M
Lasagne van aardappelpuree met vlees en groenten
Een lasagne zonder pasta.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne van aardappelpuree met vlees en groenten te bereiden
- Spek zonder vetstoffen even aanbakken, gehakt met een pureestamper in het vet van het spek los roeren op een zacht vuur. Aardappelen beetgaar koken deze pureren en kruiden roer er een beetje boter onder. Tomaten in schijven snijden, rucola iets fijner snijden de ajuin in halve ringen snijden. Neem een vuurvaste schotel beboter deze en leg een laag puree in vervolgens schijven tomaat, ajuin en rucola deze kruiden. Vervolgens het vlees erover verdelen eindig met tomaten schijven en puree. Bestrooi rijkelijk met kaas en chapelure zet deze lasagne +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers december 2015
Anna Koudys zegt: