Deze tip/reactie kreeg ik van Hilde, naar aanleiding van mijn laatst geplaatste column. Ik vond het maar een vreemde combi, maar het smaakte heerlijk! De bramenjam is van mijn hand.
Tip: als je een bolletje smeerleverworst gebruikt; maak er een gaatje in, dan spuit je het rechtstreeks op het "lofbootje". Scheelt weer een spuitzak schoonmaken.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje Bitterzoet
PT10M
Hapje Bitterzoet
Een heerlijk hapje bitterzoet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Hilde, en de uitvoerende partij: Nicoline en manlief.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje Bitterzoet te bereiden
Was de blaadjes witlof. Spuit er een hoeveelheid leverworst op.
Beleg met een laagje bramenjam en werk af met geroosterde pijnboompitten.
Beleg met een laagje bramenjam en werk af met geroosterde pijnboompitten.
Mijn kookverhaal (Anna Koudys)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
flavia zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt: